Ioana + Andu {love story}

fotograf de nunta, fotograf nunta, fotograf Targoviste, fotograf Ploiesti, fotograf Bucuresti, fotografie de nunta, wedding, fotograf profesionist, foto nunta, poze nunta

     Viata chiar este scurta si merita traita din plin cu toate cele cinci..ba nu..sase simturi :)! Stiu! Vi se pare un cliseu! Si mie mi se parea la fel intr-un timp dar am intalnit atatia oameni frumosi si nebuni care traiesc viata frumos si din plin si cativa oameni care inca nu au descoperit calea corecta, incat acum chiar cred cu tarie acest lucru.

     Ioana si Andu fac parte din acea categorie de oameni nebuni frumosi, cum ne place noua sa-i numim 🙂 Ei au decis sa traiasca clipa si in timp ce traiesc din plin, reusesc sa creeze si amintiri frumoase cu care sa se laude. Ne bucuram ca ne-am adus si noi contributia la implinirea, scrierea acestui capitol cu realizarea acestui set de imagini super. Imagini care, de fiecare data cand le vedem, ne fac sa retraim ziua cool in blue jeans & white shirt, pe care am petrecut-o cu cei doi!

Vizionare placuta!

Hermina & Vlad.

Ioana+Andu-1

Ioana+Andu-2

Ioana+Andu-3

Ioana+Andu-4

Ioana+Andu-5

Ioana+Andu-7

Ioana+Andu-9

Ioana+Andu-10

Ioana+Andu-12

Ioana+Andu-13

Ioana+Andu-14

Ioana+Andu-15

Ioana+Andu-16

Ioana+Andu-17

Ioana+Andu-19

Ioana+Andu-20

Ioana+Andu-21

Ioana+Andu-22

Ioana+Andu-23

Ioana+Andu-24

Ioana+Andu-26

 

Ioana+Andu-28

Ioana+Andu-29

Ioana+Andu-30

Ioana+Andu-31

Ioana+Andu-32

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *