Ioana + Doru {wedding}

Ioana+ Doru, fotografie de nunta, fotograf Bucuresti, fotograf profesionist, wedding, sedinta foto, fotografie creativa, nunta

     Cu siguranta aveti in viata voastra prieteni, cunostinte sau poate sunteti chiar voi acele persoane extrem de senine si implinite. Persoane care emana fericire prin toti porii si pe care nu ai incotro decat sa le adori si sa le respecti pentru ceea ce sunt si ceea ce transmit. Ioana si Doru sunt acele persoane si ne-am bucurat sa le fim alaturi in acel moment, in care zambetele si chipurile lor au fost poate cele mai senine 🙂 Am fost si noi invitati la nunta lor, un eveniment intre familie si prieteni apropiati si am reusit sa surprindem emotii si priviri unice, care nu se vor mai repeta, clipele lor intre sot si sotie, mama si tata sau intre prieteni buni pe care te poti sprijini in orice moment si cu orice gand.

     Ne bucuram ca ne-au ales, ne-au gasit pe noi ca si fotografi. Pe Doru il cunoastem inca din liceu si putem spune despre el ca stie ce isi doreste de la viata si deja este cel mai fericit tatic si cel mai iubit sot, iar Ioana este o fire boema dar foarte sigura pe ea, o mama si sotie protectoare, la care am descoperit ca simplitatea lucrurilor reda cel mai frumos o poveste. Locatia aleasa ne-a placut foarte mult, fiind o zi de toamna in Bucuresti ne-am putut bucura de terasa din gradina a localului imprejmuita cu gard viu de verdeata de care erau agatate luminite, ca niste licurici!

     Cadrul magic a fost intregit si de luna plina care ne-a incantat si care si-a adus contributia la realizarea unui nou set de fotografii foarte reusite! Va facem si pe voi partasi la bucuria si iubirea lor.

Vizualizare placuta!

Hermina si Vlad.

Ioana + Doru - 1

Ioana + Doru - 2

Ioana + Doru - 3

Ioana + Doru - 4

Ioana + Doru - 5

Ioana + Doru - 6

Ioana + Doru - 7

Ioana + Doru - 8

Ioana + Doru - 9

Ioana + Doru - 10

Ioana + Doru - 11

Ioana + Doru - 12

Ioana + Doru - 13

Ioana + Doru - 14

Ioana + Doru - 15

Ioana + Doru - 16

Ioana + Doru - 18

Ioana + Doru - 19

Ioana + Doru - 20

Ioana + Doru - 21

Ioana + Doru - 22

Ioana + Doru - 23

Ioana + Doru - 24

Ioana + Doru - 25

Ioana + Doru - 27

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *