Ioana + Bogdan {Wedding}

Ioana+ Bogdan, fotografie de nunta, fotograf Bucuresti, fotograf profesionist, wedding, sedinta foto, fotografie creativa, nunta

     Pregatirile pentru un eveniment la care visezi inca din copilarie, pot deveni destul de presante, pot ajunge la o amploare mai mare decat asteptata. Insa Ioana si Bogdan s-au lasat acaparati doar de stari pozitive, de dragostea sincera dintre ei sau de atentia si grija prietenilor. Nici gasirea unui fotograf de nunta potrivit nu le-a dat batai de cap, pentru ca ne-am placut de cum ne-am vazut! Cand i-am cunoscut, la o cafea, intr-o locatie in care predomina eleganta  stil vintage, ne-au spus ca este o cafenea in stilul lor. Ne-am bucurat si noi ca pe ei i-am descoperit, ca formeaza un cuplu in stilul nostru 🙂 si faptul ca acordau o atentie si apreciere deosebite fotografiilor! I-am indragit pe loc si ne-am spus ca o sa fie o nunta super, nu avea cum sa iasa altfel dintr-o combinatie intre oameni frumosi, eleganti, care indragesc fotografia, pasiunea si munca unui fotograf – si doi fotografi pasionati de munca lor, care iubesc ceea ce fac!

     Am petrecut momente frumoase alaturi de ei in cadrul unei nunti atent organizata in stilul boem clasic la care au complotat buchetul colorat imbietor cu levantica, bujori si cu romanticii trandafiri violet, rochia divina a Ioanei si costumul elegant si cochet al lui Bogdan, sau cerul cu nori pufosi si intunecati care ne-au lasat sa-i capturam alaturi de cei doi indragostiti…sau vantul placut si racoros care anunta ploaia dar care ne-a adus inspiratia!

     Va lasam sa visati si sa va inspirati si voi urmarind fotografiile cu Bogdan si Ioana, sot si sotie…ramaneti in gand si in suflet cu indemnul care ne-a inspirat si pe noi: LIVE, IMAGINE, LOVE, LAUGH, BELIEVE & DREAM!

Be inspired,

Hermina si Vlad.

Ioana + Bogdan - 1

Ioana + Bogdan - 2

Ioana + Bogdan - 3

Ioana + Bogdan - 4

Ioana + Bogdan - 5

Ioana + Bogdan - 6

Ioana + Bogdan - 7

Ioana + Bogdan - 8

Ioana + Bogdan - 12

Ioana + Bogdan - 14

Ioana + Bogdan - 15

Ioana + Bogdan - 17

Ioana + Bogdan - 18

Ioana + Bogdan - 19

Ioana + Bogdan - 20

Ioana + Bogdan - 21

Ioana + Bogdan - 22

Ioana + Bogdan - 23

Ioana + Bogdan - 24

Ioana + Bogdan - 25

Ioana + Bogdan - 26

Ioana + Bogdan - 27

Ioana + Bogdan - 28

Ioana + Bogdan - 29

Ioana + Bogdan - 30

Ioana + Bogdan - 31

Ioana + Bogdan - 32

Ioana + Bogdan - 33

Ioana + Bogdan - 34

Ioana + Bogdan - 35

Ioana + Bogdan - 36

Ioana + Bogdan - 37

Ioana + Bogdan - 38

Ioana + Bogdan - 39

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *